Baba-elsősegély oktatás

2024. is várjuk az érdekldőket intézményünk szervezésében az ingyenes csecsemő és gyermek elsősegélynyújtás oktatásra, melyre regisztrációt követően jelentkezhetnek az óbudai szülők, leendő szülők és nagyszülők.

Időpontjai (folyamatosan frissül):

2024. június 26. szerda 9.30-11.30 óra

2024. március 5. kedd 9.30-11.30 óra

2024. április 9. kedd 9.30-11.30 óra

2024. május 14. kedd 9.30-11.30 óra

Helyszín: Óbudai Kulturális Központ (Bp. III. San Marco utca 81.)

Júniusban is folytatódik intézményünknél az ingyenes csecsemő és gyermek elsősegélynyújtás oktatás óbudai szülőknek, leendő szülőknek és nagyszülőknek.

A foglalkozás során felkészülhetnek arra, mit tegyenek gyermeküknél egy súlyos rosszullét, eszméletvesztés esetén a mentők megérkezéséig, AMBU baba segítségével gyakorlatban is elsajátíthatják a csecsemő/gyermek újraélesztés technikáját és a légúti idegentest esetén a csecsemőnél alkalmazható elsősegélynyújtási ismereteket.

A program a Magyar Vöröskereszt Budapest Fővárosi Szervezet III. kerületi Kirendeltségének együttműködve valósul meg, előadó: Barabás Dénesné Jeanette, a Magyar Vöröskereszt munkatársa.

Előzetes regisztráció szükséges a kozpont@obudaivedonok.hu e-mail címen. (A regisztrációhoz szükséges adatok: név, hány fővel érkeznek, területi védőnő neve). A jelentkezés a visszaigazolást követően válik véglegessé.

3. kerületen kívüli családok számára a szabadon maradt helyek függvényében biztosítunk lehetőséget a részvételre.

Kérjük, mások egészségének védelme érdekében, csak egészségesen jöjjenek a továbbképzésre.

A képzés a júniusi alkalom után szeptemberben folytatódik tovább.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!