Folytatódik intézményünknél a Baba-elsősegély oktatás

2023. márciustól folytatódik intézményünknél az ingyenes csecsemő és gyermek elsősegélynyújtás oktatás óbudai szülőknek, leendő szülőknek és nagyszülőknek. A nagy érdeklődésre való tekintettel márciusban két időpontban is várjuk az érdeklődőket.

A program időpontjai:

2023. március 9. csütörtök 10.00-12.30 óra

2023. március 28. kedd 10.00-12.30 óra

Helyszín: Óbudai Kulturális Központ (Bp. III. San Marco utca 81.)

A jelentkezők a foglalkozás során felkészülhetnek arra, mit tegyenek gyermeküknél egy súlyos rosszullét, eszméletvesztés esetén a mentők megérkezéséig, valamint elsajátíthatják a gyermekkorban leggyakrabban előforduló balesetek elsősegélynyújtási ismereteit.
A program a Magyar Vöröskereszt Budapest Fővárosi Szervezet III. kerületi Kirendeltségének együttműködve valósul meg, előadó: Barabás Dénesné Jeanette, a Magyar Vöröskereszt munkatársa.

Előzetes regisztráció szükséges a kozpont@obudaivedonok.hu e-mail címen. (A regisztrációhoz szükséges adatok: név, hány fővel érkeznek, területi védőnő neve). A jelentkezés a visszaigazolást követően válik véglegessé.
3. kerületen kívüli családok számára a szabadon maradt helyek függvényében biztosítunk lehetőséget a részvételre.

Kérjük, mások egészségének védelme érdekében, csak egészségesen jöjjenek a továbbképzésre. Kézfertőtlenítési lehetőséget biztosítunk.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!