Közérdekű közlemény a Csobánka téri felújítással kapcsolatban

Tisztelt Szülők! Kedves Várandósok!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2018. február 9-én pénteken, és február 12-én hétfőn a Csobánka téri Szakrendelőben a GYERMEKORVOSI RENDELÉS ideiglenesen a VÉDŐNŐI SZOLGÁLAT HELYISÉGEIBEN lesz megtartva. Ezeken a napokon sem egészséges tanácsadásra, sem várandós gondozásra nem tudjuk fogadni az általunk gondozott családokat. 

2018. február 16 – 19. között a felújítás a Csobánka téri VÉDŐNŐI TANÁCSADÓT érinti, ennek következtében február 16-án, pénteken, valamint február 19-én, hétfőn és február 20-án, kedden a védőnők által tartott EGÉSZSÉGES TANÁCSADÁS és a VÁRANDÓS GONDOZÁS is szünetel.

A fenti változás oka, hogy a Szent Margit Rendelőintézet Csobánka téri Szakrendelőjében 2018. január és május között energetikai korszerűsítés zajlik, ennek keretében a külső homlokzat hőszigetelése és a külső nyílászárók cseréjére kerül sor, mely bizonyos esetekben a rendelések helyszínét is érinti.

Kérjük figyeljék a kihelyezett tájékoztatókat! Tájékozódjanak az egészséges tanácsadások időpontjáról a területileg illetékes védőnőnél.

Az esetleges kellemetlenségek miatt szíves elnézésüket kérjük. Megértésüket köszönjük!

 

Schadek-Bíró Éva

intézményvezető