A közösségi torna folytatódik

Közösségi torna: áprilistól öt helyszínen, több időpontban

Válasszon a teljes testet megmozgató mozgásformák közül az egészségmegőrzés és a lélekre gyakorolt pozitív hatások érdekében! Legyen a mozgás mindennapjai része! Az egészség érték, vigyázzunk rá!

Mozgásprogramok már öt helyszínen, három választható mozgásformával! A tavalyi programok sikerére építve új edzésmódokat is kínál az idei naptár, a gimnasztikus torna mellett a megjelent a kínálatban a meditatív chi kung, illetve a gyorsabb mozgást kínáló core training is. A foglalkozás 45 percében a koncentráció által ellenőrzött lassan végrehajtott gyakorlatsorok gimnasztikai alapokra helyezve mozgatják át az izomcsoportokat. A gyakorlatsorok nem elsősorban dinamikus fitnesz elemekkel, hanem nyújtó mozdulatokkal oldja a feszültséget és frissítik testünk energiarendszerét. A bemutatásra kerülő mozdulatok hozzájárulnak az egészség és belső egyensúly megőrzéséhez, jótékony hatással vannak a szív- és érrendszerre. A tornák változatosságával szeretnénk egyre nagyobb célközönséget elérni. A közösségépítés és az egészséges életmód fontossága, mint társadalmi ügy kiemelkedő, valamint szolgálja az óbudai lakosok életkörülményeinek javítását, hozzájárul a helyi közösségek kultúrájának fejlődéséhez.

A rendszeresen végzett gyakorlatokkal javíthatjuk állóképességünket, izomerőnket és koordinációs készségünket.

Az Óbuda Sport és Szabadidő Nonprofit Kft. szeretettel vár minden korosztályt, időseket, fiatalokat, középkorúakat, családosokat gyerekekkel.

A helyszínek pontos meghatározását és a tájékozódást az alábbi honlapon található térkép segíti.

Minden mozgástípus gyakorlatsorai könnyen elsajátíthatóak, csatlakozni bármikor lehetséges!

 

(Forrás: Óbuda Sport és Szabadidő Nonprofit Kft.)