Óvodás lesz a gyermekem – szülői fórum leendő óvodások szülei részére

Óbuda-Békásmegyer Önkormányzata Oktatási és Kulturális Osztálya, valamint Óbuda-Békásmegyer Védőnői Szolgálata szülői tájékoztató fórumot szervez leendő óvodások szülei részére.

Az első nagy változás a szülők és gyermekük életében, mikor a családból először kerül intézményi nevelésbe a gyermek. Ez az első leválás nem megy könnyen senkinek. Ez természetes is, hiszen egészséges, nyugodt családi háttérből kikerülve új világba csöppen a 3 éves kicsi. A szülőkben ilyenkor rengeteg kérdés fogalmazódik meg, amire igazán megnyugtató válaszokat a szakemberek adhatnak.

A résztvevők hasznos információkkal gazdagodhatnak a III. kerületi óvodákról, az óvodai beszoktatásról, a nevelési év kezdetén szükséges előkészületekről, valamint a gyermekek egészségének megőrzéséről az új közösségben. Az előadásokat követően a szervezők válaszolnak a felmerülő kérdésekre is.

Az eseményre szeretettel várjuk a szülőket, érdeklődőket 2018. március 26-án, hétfőn 17 órai kezdettel  az Esernyős Óbudai Kulturális, Turisztikai és Információs Pontban.