Elkezdődtek a bölcsődei, óvodai felvételek

Bölcsődei beíratkozás

Kérjük, a képre kattintva olvassák el a bölcsődei felvétellel kapcsolatosan megjelent hivatalos tájékoztatót.

A bölcsődei felvételhez letölthető adatlapon kérjük, tüntesse fel Ön a védőnője nevét, elérhetőségét. A védőnőnek az adatlapot aláírni NEM szükséges.

Védőnő kereső utcák szerint

A bölcsődei felvétel során a bölcsődevezetők a területileg illetékes védőnőtől utólagosan, a kérelmek beérkezését követően fognak hivatalosan nyilatkozatot kérni az életvitelszerű tartózkodás igazolása céljából – ahol a lakcím alapján ez szükséges. A felvételi kérelemhez tehát a szülőknek a védőnőtől nem kell igazolást kérnie, számukra közvetlenül NEM állítanak ki ilyen igazolást.

Óvodai beíratkozás

Kérjük, a képre kattintva olvassák el az óvodai felvétellel kapcsolatosan megjelent hivatalos tájékoztatót.

Tájékoztatjuk azokat az óvodaköteles gyermekek szüleit, akik nem rendelkeznek III. kerületi lakcímmel, de életvitelszerűen (pl. bérleményben) a kerületben tartózkodnak és óvodai felvételüket ez alapján a cím alapján kérik, hogy ennek igazolására a területileg illetékes védőnő az óvodavezető felé utólagosan, a kérelmek beérkezését követően fog hivatalosan nyilatkozni. A felvételi kérelemhez tehát a szülőknek a védőnőtől nem kell igazolást kérnie, számukra közvetlenül NEM állítanak ki ilyen igazolást.

Óvodai halasztási kérelemhez a területileg illetékes védőnő – a szülők kérésére – e-mailben küldi el javaslatát a szülőknek. Kérjük, ezzel kapcsolatosan telefonon keressék meg kolléganőinket.

Óvodai iránytű 2020/2021.