Ingyenes szemészeti szűrés hatéves korú, III. kerületi lakcímkártyával rendelkező gyermekek részére

A Svábhegyi Gyermekgyógyintézet OptoKid Szemészeti Centruma péntek délutánonként, a magánellátás színvonalán, ingyenesen szűri a 6 éves korú gyermekeket az iskolakezdéshez kötődően. Beutaló nem szükséges, azonban a gyermek lakcímkártyájának bemutatása a térítésmentes szűréshez minden esetben feltétel!

Az ingyenes szemészeti szűrést azok a gyermekek vehetik igénybe, akik betöltötték a 6 éves kort, illetve a születésnaptól számítva 2 hónapon belül részesei a szűrőprogramnak. (Példaként, a szeptemberi szűrésekre a 2013. július és szeptember között született gyermekek jogosultak. Az októberi szűréseken a 2013. augusztus és október között született gyermekeket láthatjuk el, és így tovább, ahogy a hónapok haladnak!)

A szűrés helyszíne: 1037 Budapest, Bokor u.17-21. (az Amfiteátrum mellett Óbudán) A szeptemberi szűrések időpontja: 2019. 09. 27.

Az októberi szemészeti szűrési időpontok: minden péntek (2019. 10. 04; 11; 18; és 25.) délután 12.30- 14.00 óráig.

Bejelentkezés online időpont foglalási rendszerünkben lehetséges, ehhez érdemes elolvasni a tudnivalókat: https://optokid.hu/szemeszeti-szures-iii-keruleti-gyermeke…/

További hírek a témában itt: https://obuda.hu/blog/hirek/egyuttmukodesi-megallapodas-a-svabhegyi-gyermekgyogyintezettel/