Járványügyi előírások az intézményünkben

A járványügyi készültségi időszak védelmi intézkedéseiről szóló 431/2020. (IX. 18.) Kormányrendeletben foglaltak szerint az egészségügy intézmény területén mindenki köteles orrot és a szájat eltakaró maszkot viselni, mely alapján a Védőnői Tanácsadóinkban a maszk használata a várandós gondozásra, egészséges tanácsadásra érkező családjaink számára is kötelező.

Kérjük, a szűrővizsgálatokra a védőnővel előzetesen egyeztetett időpontban, pontosan érkezzenek és csak a szükséges ideig tartózkodjanak az intézményünk területén. Más személyektől törekedjenek a 1,5-2 méter távolság betartására.

Belépéskor használják a váróteremben kihelyezett kézfertőtlenítő folyadékot.

Gyermekeiket lehetőség szerint egy hozzátartozó kísérje és fokozottan tartsák be a járványügyi előírásokat. 6 éves és annál idősebb gyermek (kivéve a maszk használat kötelezettség alól Kormány által felmentett csoportba tartozók) is viseljen maszkot a védőnői tanácsadó területén.

A csecsemők, gyermekek és várandósok biztonsága érdekében kérjük, csak akkor lépjen a tanácsadó területére, ha Ön és az önnel érkező családtagok is egészségesek, családjukban nincs koronavírusos vagy kontakt személy – ilyen esetben kérjük, egyeztessenek védőnőjükkel másik időpontot.

Intézményünk részletes eljárásrendje itt olvasható.

Köszönjük az együttműködésüket. Vigyázzunk egymásra!