Júniusban már két helyszínen várják a III. kerületi védőnők az érdeklődőket a baba-elsősegély oktatásra

Júniusban már két helyszínen, Óbudán és Békásmegyeren is lehetőség nyílik az ingyenes csecsemő és gyermek elsősegélynyújtás oktatásra jelentkezni az óbudai szülőknek, leendő szülőknek.

Foglalkozások időpontjai, helyszínei:

2022. június 14. kedd 10.00-12.30 óra között, helyszín: Óbudai Kulturális Központ

2022. június 28. kedd 10.00-12.30 óra között, helyszín: Békásmegyeri Közösségi Ház

A foglalkozás során felkészülhetnek arra, mit tegyenek gyermeküknél egy súlyos rosszullét, eszméletvesztés esetén a mentők megérkezéséig, valamint elsajátíthatják a gyermekkorban leggyakrabban előforduló balesetek elsősegélynyújtási ismereteit.

A program Óbuda-Békásmegyer Védőnői Szolgálata szervezésében, a Magyar Vöröskereszt Budapest Fővárosi Szervezet III. kerületi Kirendeltségének együttműködve valósul meg, előadó: Barabás Dénesné Jeanette, a Magyar Vöröskereszt munkatársa.
Előzetes regisztráció szükséges a kozpont@obudaivedonok.hu e-mail címen. (A regisztrációhoz szükséges adatok: név, hány fővel érkeznek, területi védőnő neve). A jelentkezés a visszaigazolást követően válik véglegessé.
3. kerületen kívüli családok számára a szabadon maradt helyek függvényében biztosítunk lehetőséget a részvételre.
Kérjük, mások egészségének védelme érdekében, csak egészségesen jöjjenek a továbbképzésre. Kézfertőtlenítési lehetőséget biztosítunk.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!