Születés Hete Óbudán

2019. május 6-11. között kerül megrendezésre a III. kerületben a Születés Hete programsorozat, Óbuda-Békásmegyer Önkormányzata, Óbuda-Békásmegyer Védőnői Szolgálata és a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom Óbudai csoportjába tartozó szervezetek együttműködésében.

Az egy héten át tartó programsorozatban ismét számos foglalkozásra, bemutatóra és előadásra látogathatnak el a kerületben élő várandósok, kisgyermekes családok.

Idén a rendezvény kuriózumaként 2019. május 8-án 15 órától az Óbudai Danubia Zenekar koncertjével is kedveskedik a városrész a kerületben élő kisgyermekes családoknak. Az esemény keretében adja át Bús Balázs, Óbuda-Békásmegyer polgármestere az Óbudai Vándorbölcsőt újabb kis lakója számára a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom óbudai csoportja együttműködésével.

A koncert megtekintése kismamák és kísérőjük, valamint kisgyermekes családok számára ingyenes, de regisztrációhoz kötött! Regisztrálok.

A Születés Hete rendezvénysorozat záró programja 2019. május 10-én lesz a Csillaghegyi Közösségi Házban, mely során 9.00-15.00 óra között számos program és előadás várja a várandósokat, szülőket és szakembereket.

A programokról április végétől folyamatosan tájékozódhatnak a www.obuda.hu, www.obudaivedonok.hu, www.haromkiralyfi.hu/obuda_bekasmegyer/hirek#helyi, valamint a www.szuleteshetefesztival.hu weboldalakon valamint az Önkormányzat, a Védőnői Szolgálat és a Három Királyfi Három Királylány Óbudai csoportjának Facebook oldalán egyaránt.